VDF & Partners Belastingadviseurs is een onafhankelijk belastingadvieskantoor dat fiscale en juridische werkzaamheden verricht voor ondernemingen, instellingen en particulieren. Daarnaast richt VDF & Partners Belastingadviseurs zich op ondersteuning van zakelijke dienstverleners. Wij verstrekken onder andere fiscale en juridische adviezen aan accountants, administratiekantoren, advocaten en notarissen. Voorts treedt VDF & Partners Belastingadviseurs op als sparringpartner voor bedrijfsfiscalisten.

VDF & Partners Belastingadviseurs is een kleine en informele organisatie die kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Kernwaarden voor VDF & Partners Belastingadviseurs zijn deskundigheid, betrokkenheid en doelmatig adviseren.

Onze adviseurs zijn een volwaardig sparringpartner van de opdrachtgever. Wij geven geen advies met standaard oplossingen, open einden en veelvoud aan keuzes. Wij geven een bij de opdrachtgever passend en uitvoerbaar advies tegen een redelijk en passend tarief.

Deze kwaliteit kunnen wij leveren door een grote betrokkenheid bij de opdrachtgever die niet ophoudt na het verstrekken van het gevraagde advies. In contact blijven achten wij van groot belang om volledig te kunnen zijn in onze dienstverlening.